French Polynesia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju French Polynesia

Nekretnina na prodaju u Francuskoj Polineziji

 

Ako je vaš san živjeti u raju, mogli biste razmisliti o kupnji nekretnine na prodaju u Francuskoj Polineziji. Francuska Polinezija je prekomorska zajednica Francuske koja obuhvaća više od 100 otoka u južnom Tihom oceanu i obuhvaća više od 2000 km. Polinezija je podijeljena na arhipelaga Austral, Gambier, Markize, Društvo i Tuamotus. Otoke karakteriziraju bijele i crne pješčane plaže, planine, surovita zabačena područja i izvanredni slapovi.

Papeete je glavni grad. Smješteno je na otoku Tahiti, u administrativnoj podjeli Podvjetrinskih otoka, čiji je Papeete administrativni glavni grad.

Bora Bora je mali otok na jugu Tihog oceana, smješten sjeverozapadno od Tahitija u Francuskoj Polineziji. Okružen malim pješčanim otočićima i lagunom tirkiznih voda zaštićenim koraljnim grebenima, poznat je po ronjenju i luksuznim odmaralištima.

Za one koji si to mogu priuštiti, tržište nekretnina Bora Bora na vrhuncu je bogatstva. Ako sanjate o posjedu dijela imovine na prodaju u Francuskoj Polineziji, posebno u Bora Bori, morat ćete oduzeti puno vremena, jer je postupak nekretnina u Francuskoj Polineziji prilično težak. Međutim, nagrada za takve napore bila bi posjedovanje imanja na najljepšem otoku na svijetu.

Za posjedovanje nekretnina na Bora Bori za svako strano ulaganje potrebno je dopuštenje vlade Francuske Polinezije. U većini slučajeva vjerojatnije je da će vlada odobriti ulaganje ako je projekt povezan s poslovanjem i ako stvori dobre mogućnosti zapošljavanja za te prostore.

Ako želite kupiti nekretninu na prodaju u Francuskoj Polineziji, a posebno na Tahitiju, savršeno, smatra se kraljicom Pacifika.

Putnici često zanemaruju veliki otok na kojem živi više od 70% stanovništva. Ali ovo je velika pogreška. Jedini pravi "grad" u Francuskoj Polineziji, Papeete može biti lijepo mjesto za istraživanje i gdje potražiti nekretnine za prodaju u Francuskoj Polineziji.

Još jedno mjesto za kupnju nekretnina na prodaju u Francuskoj Polineziji je Fakarava, poznata kao kraj svijeta.

UNESCO-ov rezervat biosfere, Fakarava je jedna od najbolje čuvanih tajni u Francuskoj Polineziji, zato požurite i dođite ovdje. Veliki koraljni atol nudi mnogo više od samog ronjenja svjetske klase.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB